Inici Actualitat El CIM de Sant Rafel i el Centre Civic del Llombo reobrin les portes amb activitats controlades i aforament limitat

El CIM de Sant Rafel i el Centre Civic del Llombo reobrin les portes amb activitats controlades i aforament limitat

per Redacció_Linformador

El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia destaca la importància de l’activitat a les persones majors per mantenir una bona salut física i mental

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tornat a obrir les portes del Centre Integral de Majors del barri de Sant Rafel i del Centre Cívic del Llombo, on des d’aquest dimarts es tornen a oferir tallers i activitats. La reobertura atén la demanda que venien fent les persones usuàries, la gran majoria de les quals ja tenen completa la pauta de vacunació contra la covid-19.

El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomía, José Rafael Sanchis, destacava “la importància que té per a moltes persones tornar a tenir la possibilitat de tornar a reprendre l’activitat a estos centres. Menejar-se, eixir i fer coses ajuda a la salut física i mental de les persones majors, que amb els tallers que tornem a posar en marxa també tenen una eina contra la soledat, l’apatia i l’aborriment”.

Durant la visita que José Rafael Sanchis realitzava aquest dimarts al CIM de Sant Rafel, les persones participants als tallers mostraven el seu agraïment per la represa de les activitats, en les quals estan participant més de 100 persones repartides en grups de fins a 10 persones i un monitor o monitora. Per participar dels tallers és necessària inscripció prèvia, així com el compliment de les mesures anticovid actualment establertes per les autoritats sanitàries.

Tot i que per ara no es pot fer ús de les zones recreatives de jocs de taula o el billar, el regidor destacava que “poc a poc esperem que la situació continúe millorant, i des de la Conselleria de Sanitat autoritzen la represa de la resta de serveis que es venien oferint a espais com aquestos”, assenyalava. Cal recordar que a més de la reobertura d’estos centres, L’Ajuntament d’Ontinyent ha tornat a posar en marxa el servei d’hidroteràpia per a malalts crònics i majors de 55 anys, també amb grups limitats i de manera controlada.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més