Inici Successos Intervenció dels bombers a un incendi industrial a L’Olleria

Intervenció dels bombers a un incendi industrial a L’Olleria

per Redacció_Linformador

El Consorci Provincial de Bombers de València treballa a un incendi industrial d’una empresa de roba usada declarat esta vesprada a L’Olleria, amb dotacions de bombers d’Ontinyent, Alzira, Xàtiva i diversos comandaments del Consorci, entre ells sergent i Oficial de guàrdia. L’avís s’hi ha rebut a les 15.11 h.

El foc s’hi ha declarat a una nau dedicada a magatzem de roba usada, de 3.500 metres quadrats de superfície, on es guarda gran quantitat de roba usada. A banda de l’extinció de l’incendi, els bombers han frenat la propagació del mateix cap a la vegetació llindar, i estan també centrant els seus esforços a protegir les naus més pròximes per evitar que es vegen afectades. La previsió, donada l’elevada càrrega tèrmica, és que els treballs dels bombers continuen durant diverses hores i també al llarg de la nit.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més