Inici Esdeveniments 30 alumnes del CEIP La Solana visiten l’Ajuntament d’Ontinyent

30 alumnes del CEIP La Solana visiten l’Ajuntament d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

L’alcalde Jorge Rodríguez i el regidor d’Educació, Oscar Borrell, reben a l’alumnat repartit en dos grups

30 alumnes de 1er de primària del CEIP La Solana han visitat aquest matí l’Ajuntament d’Ontinyent. A la recepció, que tenia lloc a l’antic saló de plens, es comptava amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor d’Educació, Óscar Borrell.

L’alumnat, organitzat en dos grups de 15 per garantir la distància de seguretat, ha tingut l’oportunitat de realitzar preguntes de tot tipus a l’alcalde, qui responia les mateixes i finalment es feia una fotografia amb els xiquets i xiquetes que acudien a la visita.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més