Inici Actualitat El ‘Pomell de Flors’ del Corpus lluïx al balcó de la Diputació

El ‘Pomell de Flors’ del Corpus lluïx al balcó de la Diputació

per Redacció_Linformador

El president de l’Associació ‘Amics del Corpus’, Francisco Esteve, ha entregat este matí al president de la Diputació de València, Toni Gaspar, el ‘Pomell de Flors’ per a engalanar la façana del Palau de la Batlia.

Francisco Esteve, que ha estat acompanyat per la vicepresidenta de l’associació, Ana Nebot, i per la membre de la junta directiva Carmen Síscar, ha complit així amb la tradició d’entregar el ram de flors a la institució provincial amb motiu de la festivitat del Corpus Christi, que s’estén a moltes localitats de la província.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més