Inici Actualitat L’Ajuntament de Xàtiva programa junt amb Creu Roja diverses activitats sobre els ODS per al Dia del Medi Ambient

L’Ajuntament de Xàtiva programa junt amb Creu Roja diverses activitats sobre els ODS per al Dia del Medi Ambient

per Redacció_Linformador

Durant el matí es realitzaran tallers a l’aula didàctica del museu de l’Almodí i de vesprada la Casa de Cultura acollirà el teatre de titelles «La odisea de Nambi»

Aquest dissabte 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, pel que des de l’Ajuntament de Xàtiva s’han preparat una sèrie d’activitats destinades als més menuts per tal de commemorar la jornada.

A les 19 hores tindrà lloc un teatre de titelles amb el títol «La odisea de Nambi», organitzat per la Creu Roja i per al qual és necessari recollir entrada prèviament a la Casa de Cultura ja que l’aforament és limitat. Degut a la predicció meteorològica l’activitat tindrà lloc finalment a la sala noble de la Casa de Cultura, tot i que en un primer moment estava previst al pati.

A l’acte, que servirà com a cloenda de la campanya realitzada per Creu Roja al llarg de 12 localitats, assistiran la Directora General de Cooperació Xelo Angulo, la regidora de Medi Ambient Reme Sinisterra, la presidenta de Creu Roja Xàtiva Marisa Juan, el Referent Institucional Autonòmic de Cooperació de Creu Roja Carlos Ortega i el Coordinador Autonòmic Miguel Ángel Rodríguez.

«La Odisea de Nambi» té l’objectiu d’apropar als més menuts els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Pachamama, malalta per l’escassa cura que rep la humanitat, rep l’ajuda de Nambi per a millorar el planeta. En la seua odisea es trobarà amb altres dos personatges, un dels quals (ConsumoEgoismo) buscarà entorpir l’objectiu de Pachamama i Nambi posant de manifest el seu profund egoisme.

A més a més, durant el matí també es realitzaran un conjunt d’activitats relacionades amb el medi ambient, que tindran lloc de 10:30 a 12:30h a l’aula didàctica del museu de l’Almodí. D’una banda es repartiran adhesius i àlbums sobre com contribuir amb els ODS, un trivial per a aprendre sobre aquests objectius de desenvolupament sostenible i les seues 169 metes i un joc de paraules anomenat «el rosc de les ODS» per averiguar conceptes sobre ells. D’altra banda, també es realitzarà un taller per a aprendre a realitzar cases per a falciots, organitzat per la regidoria de Joventut.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més