Inici Esdeveniments Ajornat al proper 3 de desembre l’espectacle «La habitación de María» de Concha Velasco

Ajornat al proper 3 de desembre l’espectacle «La habitación de María» de Concha Velasco

per Redacció_Linformador

La funció havia de tenir lloc aquest divendres al Gran Teatre de Xàtiva, però l’artista no podrà actuar degut a circumstàncies mèdiques

La funció «La habitación de María», protagonitzada per Concha Velasco, s’ajorna finalment al dia 3 de desembre de 2021 a les 20:30 hores degut a circumstàncies mèdiques de l’artista.

L’espectacle havia de tindre lloc aquest divendres 11 de juny, al Gran Teatre de Xàtiva, però finalment s’haurà de posposar per a la tardor per motius aliens al Gran Teatre, i les entrades adquirides seran vàlides per a la nova data sense haver de realitzar cap mena de gestió.

No obstant, però, les persones interessades en realitzar una devolució de les mateixes, podran fer-ho fins al proper 30 de juny, pel mateix canal pel qual van adquirir les entrades. En cas d’haver-les comprat per la web d’Instanticket, es podrà enviar un correu a info@instanticket.es, indicant el número de referència de l’adquisició.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més