Inici Esport L’aleví A del CD Esport Base Ontinyent es proclama campió de lliga

L’aleví A del CD Esport Base Ontinyent es proclama campió de lliga

per Redacció_Linformador

L’Aleví A ja és CAMPIÓ de lliga, fent-ho a més per la porta gran en golejar per 0-8 a l’equip aspirant al seu propi camp, el Muro CF.

l”Als primers minuts del partit els dos equips van estar molt igualats, encara que el domini del balo el portavem nosaltres”, ha manifestat Vicent Vidal, l’entrenador del Aleví A del Club Deportivo Esport Base Ontinyent. De fet, l’equip ontinyentí va marcar prou promte al minut 6 i es va encarrillar des de un primer moment el partit. Les altres golejades van ser al minut 8, al 12 i al 24. 

Respecte a la segona part, el míster Vicent Vidal, ha expressat que “els jugadors del Muro CF van ixir més forts per a intentar posar-se davant del partit, però al marcar els nostres”, amb un quint gol al minut 37, “l’altre equip es va vindre avall i ja el resultat va estar més clar”. Els gol van ser al minut 44, 47 i 51.

jVicent Vidal fa tres anys va ser el mistyer d’este mateix equip amb la categoria de benjami de primer on també va aconseguir ser campió de lliga,a m´rs de la copa de campions d’hivern. Per a Vicent esta victoria significa “una alegria molt gran i una satisfaccio pel treball que s’ha realitzat i que comporta guanyar una lliga, ja que has de trebalalr durant tot un any i tindre una regularitat i constància”. 

El repte del mister per al pròxim any “és que l’adaptció sdel futbol 8 al 11 siga el més favorable per a l’equip, ja que canvia el nombre de jugadors, les distàncies del terreny de lloc i la duració del partit, a més de que van a encontrarse amb contrincants d’un any més major”s. 

PREBENJAMÍ C

Per altra banda, el Prebenjamí C l’ingringia la primera derrota al líder del seu grup, on els de Paco Balaguer van haver de remuntar un 0-2 al descans; situació que no va poder aprofitar el nostre Prebenjamí A per apropar-se a eixa primera plaça del grup.

La jornada a més ens ha deixat una treballada victòria d’un Infantil C que aplegarà a la propera jornada depenent d’ell mateix per proclamar-se campió. També ha estat vital el triomf del Cadet C per afrontar els ultims partits amb moltes opcions pel títol lliguer. Repecte a l’altre duel entre primers i segons classificats, amb el liderat en joc, la derrota va caure per a un imbatut fins dissabte Benjamí A, i on els de Ruben Fuentes cedien a casa del líder.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més