Inici Actualitat Ontinyent ofereix una xerrada sobre com previndre i tractar les malalties mentals més comunes

Ontinyent ofereix una xerrada sobre com previndre i tractar les malalties mentals més comunes

per Redacció_Linformador

La xerrada al Teatre Echegaray abordarà l’ansietat, depressió, trastorn bipolar i esquizofrània i forma part del Pla Municipal de prevenció de les conductes suïcides

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà aquest dimarts de vesprada (19:00 hores) una xerrada oberta al públic en general sobre les malalties mentals més comunes. Ansietat, depressió, trastorn bipolar i esquizofrènia, seran objecte d’anàlisi en una activitat inclosa al I Cicle de xerrades “La Salut Mental Ajuda al Teu Benestar”, impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent en col·laboració amb l’associació ADIEM al marc del Pla Municipal de prevenció de les conductes suïcides.

La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, explicava que “s’estima que, al seu conjunt, estes quatre malalties afecten a un 10% de la població, i que degut a la pandèmia han registrat un repunt a tot l’Estat. Des de l’Ajuntament i ADIEM volem ajudar a les persones a fer front a les problemàtiques que s’hi deriven, i pensem que esta xerrada és una acció molt interessant”, manifestava.

La xerrada estarà impartida pel psicòleg i gerent d’ADIEM, Jaume Ferrándiz, i  la també psicòloga d’ADIEM María Romero, i a la mateixa faran una aproximació a estes malalties a la qual es parlarà dels seus símptomes, causes, tractaments i prevenció. Per assistir cal inscripció prèvia telefonant al 674 753 038 o enviant un correu electrònic a serso@ontinyent.es. Al marc d’aquest cicle, el passat 18 de maig va tenir lloc una xerrada al voltant de “pandèmia i salut mental: fatiga pandèmica”. La següent xerrada serà el dia 18 de juny, també a les 19:00 hores al Teatre Echegaray, amb el títol “Parlar salva vides, parlem del suïcidi”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més