Inici Actualitat Dia Mundial del Medi Ambient. Ajuntament de Xàtiva

Dia Mundial del Medi Ambient. Ajuntament de Xàtiva

per Redacció_Linformador


Aquest dissabte 5 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient i des de l’Ajuntament de Xàtiva varen preparar una sèrie d’activitats destinades als i les més menudes per tal de commemorar aquesta jornada.

Per commemorar aquest dia, el Departament de Joventut, conjuntament amb el Departament de Medi Ambient, va realitzar un taller de realització de nius de falciots per conscienciar als i les més petites de la necessitat de protegir i ajudar als nostres ocells. L’activitat va ser realitzada a l’espai interactiu del Museu de l’Almodí entre les 10:30 i les 12:30.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més