Inici Actualitat La campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” esgota més del 60% dels nous xecs consum a les primeres 24 hores

La campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” esgota més del 60% dels nous xecs consum a les primeres 24 hores

per Redacció_Linformador

Pablo Úbeda anima a la ciutadania a aprofitar la iniciativa municipal, que acumula 1.460.000 euros injectats al comerç local des de la seua posada en marxa

La campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent per impulsar l’activitat econòmica a la ciutat ha esgotat ja més del 60% dels nous xecs consum que es posaven a la venda aquest dilluns. En total, a les primeres 24 hores, es venien 106.000 euros dels 170.000 disponibles en xecs a través de la web www.quedataontinyent.com , per import de 10, 25 i 50 euros amb els que es podrà gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 euros) als 245 establiments locals adherits. Açò suposarà la realització de compres per import d’almenys 340.000 euros als establiments locals.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda agraïa la bona resposta a la iniciativa i animava a la ciutadania “a beneficiar-se de la possibilitat de fer compres per import del doble del preu d’estos xecs. Un benefici que és doble, perquè comprant i consumint a Ontinyent estaran donant suport als establiments locals en moments com els actuals, on encara queda camí per recuperar-se de l’impacte que ha tingut i té la pandèmia a l’economia”. Úbeda feia una crida “a apostar pels establiments locals per consumir, amb xecs o sense, perquè fer-ho és donar suport a tota la ciutat”, destacava.

Úbeda, que tenia paraules d’agraïment per a Caixa Ontinyent; les associacions locals Comerç IN, SOC, Associació de Comerciants de Sant Rafel i AHVAL; recordava que el llistat dels establiments participants es pot trobar a la mateixa web on s’han adquirit els xecs, dividits per sectors, i on es podran utilitzar fins al 15 de juliol. Només es podrà gastar un xec per compra, en una sola compra i en un mateix establiment.

La utilització d’estos xecs suposa i la injecció assegurada al comerç local de 340.000 euros, afegida als 1.120.000 euros posats en circulació a les tandes anteriors, permetrà arribar a un impacte directe acumulat d’almenys 1.460.000 euros en el comerç local des de l’alçament del confinament de 2020. D’esta quantitat, la meitat ha estat aportada per l’Ajuntament d’Ontinyent.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més