Inici Esport Laia Pastor torna a estar convocada per la Selecció Valenta Sub-15

Laia Pastor torna a estar convocada per la Selecció Valenta Sub-15

per Redacció_Linformador
Laia Pastor Francés ha tornat a estar convocada per la Seleccionadora Valenciana Sub-15Alicia Moreno per l’entrenament d’esta mateixa vesprada a les instal·lacions federatives de Picassent, sent la tercera vegada que l’ontinyentina visitarà el “Miguel Monleón”.    
Per a Laia, qui ja ha acabat la competició lliguera junt les seues companyes del Cadet/Infantil Femení, ara tot està centrat en ajudar l’equip Amateur en aconseguir la permanència a la Primera Regional, com de fet ho demostren els 90’ que va disputar a la important victòria de les de Pau Calatayud a Yàtova la setmana passada. Laia ja no comptarà amb la seua companya Ainhoa Albert, present el mes passat a un dels entrenaments de la Valenta Sub-15.   

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més