Inici Actualitat L’Ajuntament de Xàtiva rep una subvenció de més de 80.000 euros per al programa EMCORP 2021

L’Ajuntament de Xàtiva rep una subvenció de més de 80.000 euros per al programa EMCORP 2021

per Redacció_Linformador

Amb aquesta inversió es podrà contractar a un total de 8 persones desocupades de com a mínim 30 anys d’edat a jornada completa durant sis mesos.

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; una subvenció de 80.571,97 euros destinada a la contractació de persones desocupades de com a mínim 30 anys d’edat (AVALEM Experiència), a la que se sumarà una aportació municipal de 5.837 euros. Amb aquest pressupost es podrà contractar a un total de 8 persones per a un període de sis mesos, a jornada completa, per a la realització d’obres o serveis d’interès general.

En concret, l’Ajuntament de Xàtiva demandarà els següents llocs de treball: un peó sepulter per al departament de cementeri, un conductor-operador de maquinària agrícola amb motor per al departament d’Agricultura, un oficial mamposter per al departament d’obres, dos peons de clavegueram per al departament de serveis públics i dos peons de vigilància rural per al departament d’agricultura.

Les persones que opten a aquests llocs de treball hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació als centres LABORA del servei Valencià d’Ocupació i formació de la Generalitat Valenciana.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més