Inici Actualitat Més de 350 estudiants s’examinen a Ontinyent de les proves d’accés a la Universitat

Més de 350 estudiants s’examinen a Ontinyent de les proves d’accés a la Universitat

per Redacció_Linformador

Les Proves EBAU es duen a terme els dies 8, 9 i 10 de juny al Campus ontinyentí

Un total de 360 estudiants han començat aquest dimarts les Proves d’Avaluació de Batxillerat per a Accés a la Universitat (EBAU) al Campus d’Ontinyent. Es tracta d’unes proves que venen duent-se a terme al campus ontinyentí als últims anys, convertit en un dels tribunals de la Universitat de València a la província.

El president del Tribunal, Rafael López, confirmava que els 360 estudiants, dels quals 327 són de fase general (és a dir, fan les proves d’accés a la Universitat completes), provenen de 9 centres de 5 poblacions: Ontinyent, Albaida, l’Olleria, Bocairent i Castelló de Rugat. Les proves tenen lloc al marc d’un dispositiu anticovid que inclou l’accés escalonat i per dos accessos diferenciats per a l’alumnat, a més del control específic de les distàncies de seguretat i del compliment de l’ús de la mascareta.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, destacava que el fet de comptar amb un campus d’una universitat pública permet als i les estudiants de la zona poder seguir examinant-se sense desplaçar-se a altres llocs, en unes instal·lacions òptimes a l’aulari nou del Campus ontinyentí. Borrell animava a l’estudiantat a donar el millor de si en estos dies, convidant als i les alumnes a comptar amb el Campus d’Ontinyent entre les opcions per a realitzar els seus estudis universitaris en alguna de les 4 carreres que s’ofereixen a la ciutat: Empresarials, Educació Física, Magisteri i Infermeria.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més