Inici Actualitat La segona xerrada del Pla Municipal contra el Suïcidi destaca la importància dels hàbits de vida saludable en la prevenció de les malalties mentals

La segona xerrada del Pla Municipal contra el Suïcidi destaca la importància dels hàbits de vida saludable en la prevenció de les malalties mentals

per Redacció_Linformador

L’activitat duta a terme al Teatre Echegaray constata que més del 10% de la població a tot l’Estat pateix ansietat, depressió, trastorn bipolar o esquizofrània

La segona de les xerrades del Cicle “La salut mental ajuda el teu benestar” inclòs dintre del Pla Municipal Per a la Prevenció de la Conducta Suïcida, servia entre altres coses per destacar la importància dels hàbits de vida saludable, la socialització i la convivència en la prevenció de les malalties mentals més comunes.

La xerrada, que reunia més de mig centenar de persones al Teatre Echegaray aquest dimarts, era impartida pel psicòleg i gerent d’ADIEM, Jaume Ferrándiz, i  la també psicòloga d’ADIEM María Romero, qui analitzaven els símptomes, causes, tractaments i prevenció de les quatre malalties mentals més comunes: Ansietat, depressió, trastorn bipolar i esquizofrènia, que es constatava que afecten a més del 10% de la població espanyola, segons els estudis de que es disposa. La xerrada va tenir una durada de al voltant de 90 minuts, i va incloure un torn de preguntes i diàleg amb les persones assistents.

La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, agraïa la col·laboració d’ADIEM amb el cicle de xerrades, i recordava que la següent serà el dia 28 de juny, també a les 19:00 hores al Teatre Echegaray, amb el títol “Parlar salva vides, parlem del suïcidi”, sent necessària la inscripció prèvia telefonant al 674 753 038 o enviant un correu electrònic a serso@ontinyent.es.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més