Inici Esdeveniments L’Alcúdia de Crespins organitza per a aquest cap de setmana diverses activitats per a les xiquetes i xiquets

L’Alcúdia de Crespins organitza per a aquest cap de setmana diverses activitats per a les xiquetes i xiquets

per Redacció_Linformador

Divendres a les 18 hores hi haurà una obra de teatre a la Casa de la Cultura. Dissabte i diumenge serà el torn per als tallers, ludoteca i contacontes

La La Regidoria de Cultura i la de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins han organitzat diverses activitats per a les xiquetes i xiquets per a aquest cap de setmana de Sant Onofre.

En aquest sentit, divendres, 11 de juny a les 18 hores, la Casa de la Cultura acollirà l’obra de teatre “Charlie i la fàbrica de reciclatge”. Les entrades són gratuïtes i es poden recollir a la Biblioteca de 16 a 20 hores, a l’Ajuntament de 10 a 13 hores, així com fer la reserva al telèfon 669 32 18 78.

Per altra banda, i dins de les activitats programades a la I Edició del “Mercat d’ACÍ”, dissabte, 12 de juny a les 12 hores s’ha organitzat un taller de cistelleria impartit per l’Associació d’amics del vímet de Vallada. Tindrà lloc a la carpa ubicada a la plaça Jaume I i a causa de les mesures per la Covid l’aforament serà limitat, però es pot telefonar i fer la reserva al 960901000. També, dissabte a les 12 hores i a les 18 hores, hi haurà Ludoteca Fem Joc a càrrec de Farigola Produccions.

Finalment, diumenge, 13 de juny per a les 12 hores s’ha programat a la plaça Jaume I el contacontes “Eco Planeta”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més