Inici Esdeveniments L’Aquatló d’Ontinyent i una jornada de portes obertes obrin la nova temporada de bany a la piscina municipal

L’Aquatló d’Ontinyent i una jornada de portes obertes obrin la nova temporada de bany a la piscina municipal

per Redacció_Linformador

L’aforament màxim serà del 75% segons la normativa vigent determinada per la Generalitat Valenciana

Una competició d’aquatló servirà per obrir aquest dissabte 12 de juny la nova temporada de bany a la piscina municipal d’Ontinyent. La prova de la Federació de Triatló CV organitzada pel Club de Triatló Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament tindrà lloc des de les 9:00 del matí, comptant amb la participació d’uns 500 xiquets i xiquetes entre 6 i 16 anys. En acabar la prova, que serà puntuable per als Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana (aproximadament cap a les 13:00 hores) es farà la tradicional primera jornada de portes obertes amb accés gratuït fins completar l’aforament permès, que segons la normativa autonòmica vigent és del 75%.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, manifestava que “esperem que la Piscina tinga una gran utilitat per totes les persones, que necessitem oci i diversió després de la fatiga pandèmica”. Borrell recordava que Ontinyent fou una de les poques ciutats valencianes que van obrir la seua piscina municipal l’any 2020. “Seguint totes les normes anticovid19 no es va tenir cap constància de contagi entre les usuàries i usuaris, vam fer un esforç econòmic augmentant la dotació per a neteges i personal extra, i els resultats de tots els anàlisi de l’aigua foren idonis en tot moment i sense cap rastre de COVID19 ni altres bactèries ni fongs durant tota la temporada”, explicava.

Ara,a Piscina Municipal tornarà a funcionar amb els abonaments i horaris que es tenien abans de la pandèmia, i es decreta un horari especial per als i les esportistes del Club Triatló Ontinyent i Club Natació Ontinyent: L’horari d’oci per al públic en general serà de les 10:30h fins les 20:30h ininterrompudament. També tornaran els cursets de natació durant les vesprades i les escoles d’estiu esportives dels clubs d’Ontinyent pels matins. Borrell apuntava que enguany es mantindrà el reforç al personal de neteja per treballar en les mesures anticovid19 i en el manteniment del Liner (cobriment del vas), al que s’actuarà de forma més intensiva en finalitzar la temporada de bany.

Per altra banda, el regidor d’Esports recordava que també aquest dissabte el Poliesportiu Municipal acollirà la jornada de cloenda dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana (JECV) que organitza a la ciutat l’Ajuntament d’Ontinyent. Óscar Borrell posava de relleu que “en un any com el que hem viscut, l’esport ha estatbasic per superar els efectes de la pandemia en els xiquets i xiquetes, que han pogut dur a terme de forma satisfactòria les activitats

extraescolars que l’Ajuntament i la Generalitat han subvencionat a les AMPES”, afegia.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més