Inici Actualitat L’Ajuntament de Xàtiva organitza un curs presencial i altre semipresencial de Monitor d’Activitats de Temps Lliure

L’Ajuntament de Xàtiva organitza un curs presencial i altre semipresencial de Monitor d’Activitats de Temps Lliure

per Redacció_Linformador

Ambdós cursos seran intensius i es realitzaran al llarg del mes de juliol

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través de la regidoria de Joventut, una nova edició del curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure (MAT), que degut a la gran demanda es durà a terme en dos modalitats: una presencial i altra semipresencial, ambdues al mes de juliol.

El curs MAT presencial començarà el proper 1 de juliol, en horari de dilluns a divendres de 16 a 21 hores, i s’estendrà fins el 29 de juliol. El curs estarà impartit per l’Escola Abast Animació i tindrà lloc en el Centre Joventut, Oci i Cultura (JOC), ubicat al carrer Abú Masaifa.

D’altra banda, també hi haurà un curs MAT semipresencial entre el 12 i el 27 de juliol , en horari de 9:30 a 14:30 i de 15:30 a 18:30 hores (amb 50 hores en línia). Aquest curs serà impartit per ACCENT Escuela de animadores i es realitzarà al col·legi Attilio Bruschetti (carrer Jardí Carme Pérez).

Aquests curs, com els anteriors, tindran un preu de 130 euros per a públic general i 115 per a persones amb carnet jove. El curs habilita als i les joves a treballar com a monitor/a dins de l’àmbit de l’animació sociocultural que amenitza tota classe d’esdeveniments i realitza programes d’activitats relacionats amb l’oci i el temps lliure.

Les persones interessades en apuntar-se poden inscriure’s mitjançant el correu electrònic joventut@ayto-xativa.es indicant la modalitat que es desitja realitzar, i també es pot telefonar al 96 227 43 42 en horari de 10 a 13 hores de dilluns a dissabte i de 17 a 20 hores de dilluns a divendres.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més