Inici Actualitat Ontinyent posarà en escena a 4 espais urbans l’espectacle “InSOStenible” ajornat la setmana passada

Ontinyent posarà en escena a 4 espais urbans l’espectacle “InSOStenible” ajornat la setmana passada

per Redacció_Linformador

L’activitat organitzada per la regidoria de Sostenibilitat tracta de conscienciar a la ciutadania sobre el canvi climàtic a través de la dansa

Un total de 4 espais urbans oberts d’Ontinyent acolliran aquest dissabte l’espectacle de dansa “InSOStenible”, l’activitat organitzada per la regidoria de Sostenibilitat per conscienciar a la ciutadania sobre el canvi climàtic, que va ser ajornat la setmana passada degut al mal oratge.

La Plaça de la Concepció, la Plaça de Sant Domingo, el carrer Pintor Segrelles junt al Centre Comercial El Teler i la Plaça Major són els llocs escollits per acollir l’espectacle, en sessions a les 19:30 i les 20:00 hores. “InSOStenible” comptarà amb la participació de l’Associació de Dansa Òpera i la col·laboració de l’empresa Reciclatges Guerola, que ha cedit bales de material reciclat de grans dimensions per formar part de la posada en escena. L’espectacle també comptarà amb 3.000 flors de plàstic elaborades per escolars de la ciutat baix la coordinació de l’Associació de Dansa Òpera.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia incidia en destacar “la importància de sensibilitzar de manera amable i atractiva a la ciutadania sobre la necessitat de  reduir la generació de residus i de separar-los en origen, amb un espectacle d’allò més original que fa una crida a la corresponsabilitat ciutadana en un assumpte que ens afecta no sols a nosaltres sinó a les futures generacions. Activitat com aquestes, a més, també ens serveixen per donar suport a l’activitat d’entitats culturals que han passat dificultats en la pandèmia, com és el cas de l’Associació Dansa Òpera”, assenyalava.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més