Inici Actualitat Ontinyent conclou les obres de recuperació del ramal 4 del camí de la Ponceta

Ontinyent conclou les obres de recuperació del ramal 4 del camí de la Ponceta

per Redacció_Linformador

L’acció forma part del pla de reparacions en 7 camins del terme que cofinança el Ministeri de Política Territorial

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat esta setmana diverses millores de seguretat al ramal 4 del camí de la Ponceta, on s’ha actuat en un tram de prop de 200 metres de llargària que es trobava en mal estat.L’actuació forma part del pla de reparacions en què l’Ajuntament està invertint 160.574 euros en 7 camins del terme municipal, comptant amb una subvenció al 50% del Ministeri de Política Territorial del Govern d’Espanya per a vies afectades per la DANA de setembre de 2019.

El regidor de Serveis Municipals i Camins Rurals, Manuel  Cuesta, recordava que “al seu dia, en patir la DANA, vam donar prioritat als camins que havien quedat intransitables. No hem deixat d’actuar des d’aleshores perquè els danys a menor escala van afectar a molts espais, amb una inversió global que ja supera el milió d’euros. En esta ocasió hem actuat al marc d’una ajuda que vam obtenir del Ministeri, i que aprofitem per millorar la seguretat i comoditat a les persones usuàries”, assenyalava.

En concret, l’obra ha consistit en la recuperació del paviment de sahorres existent, així com en la recuperació de la sèquia. En primer lloc es va excavar i retirat tot el material dipositat en la sèquia, aprofitat en part per emplenar els forats produïts al camí. Per a l’adequació de la capa de rodadura del camí, s’han estès sahorres artificials, per a acabar d’emplenar els desperfectes produïts per les aigües superficials. En l’execució d’estos treballs s’ha tingut en compte les cotes i pendents perquè les aigües puguen ser conduïdes a la sèquia per a una correcta evacuació natural de les aigües.  La intervenció ha tingut un cost de 25.753,76 euros euros i s’ha executat a les últimes setmanes.

Al marc d’aquest pla d’obres cofinançades pel Ministeri, a més del Camí de la Ponseta, s’ha actuat o va a actuar-se al ramal 3 del Camí de la Font Santa; Camí de la Farola; Camí Vell de Biar; ramal 8 de la Senda dels Cinc Germans; camí de Mossén Conca i camí d’accés al Pont de l’Abellar.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més