Inici Esdeveniments Ontinyent organitza el seu segon “Fòrum Jove” per augmentar la participació en les polítiques de Joventut

Ontinyent organitza el seu segon “Fòrum Jove” per augmentar la participació en les polítiques de Joventut

per Redacció_Linformador

El regidor de l’àrea fa una crida a la població menor de 30 anys a prendre part activa de la presa de decisions sobre qüestions que els afecten

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat una nova edició del seu “Fòrum Jove”, una eina posada en marxa des del consistori per fomentar la  participació dels i les joves de la ciutat en les polítiques públiques de joventut. El Fòrum, que tindrà lloc el proper 18 de juny a les 19:00 hores a l’Aula 101 de la UNED (al barri de Sant Rafel), és el segon que s’organtiza des de la regidoria, que ja va posar en marxa una primera trobada d’aquest tipus el passat mes d’octubre.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, explicava que aquest fòrum “forma part de les accions del Pla de Joventut que ve desenvolupant l’Ajuntament per implicar als i les joves d’Ontinyent en la presa de decisions sobre qüestions que els afecten”, i en concret, “el Forum Jove volem que siga un lloc on la població jove expose les seues inquietuts i expresse com volen que siga Ontinyent no sols en quant a activitats de joventut, sinó també en aspectes com l’educació, habitatge o mobilitat”, manifestava. Vallés feia una crida a la població ontinyentina d’entre 12 i 30 anys a inscriure’s a l’Oficina Jove i el Consell Local de la Joventut; als telèfons 600838350 i 621251761; o als correus electrònics joventut@ontinyent.es i conselljoventut@gmail.com

Aquest fòrum és una de les principals activitats incloses a la programació municipal de Joventut per als mesos de primavera i estiu, que de cara a les properes setmanes inclou també diverses activitats per a les que encara es poden cursar inscripcions gratuïtes, com ara un taller de premsa dissabte 19 de juny a les 11:00 hores a l’Espai Jove d’Ontinyent; o una activitat de trekking aquàtic dissabte 26 de juny al parking del Pou Clar des de les 10:00. Ambdues activitats requereixen d’inscripció prèvia, havent més informació a la web de l’Ajuntament i instagram de l’àrea municipal de Joventut.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més