Inici Actualitat Xàtiva inicia la campanya «M’adorc si em cantes» per promocionar l’ús del valencià durant els primers anys d’infància

Xàtiva inicia la campanya «M’adorc si em cantes» per promocionar l’ús del valencià durant els primers anys d’infància

per Redacció_Linformador

Aquest divendres s’ha fet entrega de llibres CD als centres escolars de la ciutat per tal de ser repartits entre l’alumnat menor de dos anys

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat a través de l’Oficina de Promoció Lingüística i ús del Valencià de la regidoria de Política Lingüística una campanya destinada a les famílies amb xiquetes i xiquets menors de dos anys que estiguen matriculats en algun dels centres educatius de la ciutat i amb la intenció d’enfortir la presència del valencià durant els primers anys de la infància.

La iniciativa s’anomena «M’adorm si em cantes» i consisteix en el repartiment de Bressolant, un llibre CD que arreplega onze cançons de bressol tradicionals valencianes interpretades per veus femenines i masculines actuals com ara Dani Miquel, Mara Aranda, Miquel Gil i Pep Gimeno «Botifarra», Tatiana Prades, Mireia Vives, Eva Dénia o Carraixet entre d’altres. Amb aquesta campanya es busca facilitar la transmissió intergeneracional de la llengua, sumant nous valencianoparlants i reforçant la cultura valenciana.

Aquest divendres 11 de juny s’ha realitzat l’entrega d’aquests llibres CD als centres escolars de la ciutat, per tal de repartir-los entre el seu alumnat menor de dos anys.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més