Inici Esport El Infantil A del Ciutat de Xàtiva CFB es classifica per a la Copa de Campions

El Infantil A del Ciutat de Xàtiva CFB es classifica per a la Copa de Campions

per Redacció_Linformador

L’equip de Lliga Autonòmica ha acabat 3r del seu grup en la fase regular

L’equip Infantil A masculí del Ciutat de Xàtiva CFB està realitzant una temporada sensacional en la màxima categoria del seu grup d’edat. L’equip dirigit per Héctor Caldés i Joaquín Grau ha acabat la fase regular de la Lliga Autonòmica en la 3a posició del Grup 1, sols superat per dos equips de clubs referents de la Comunitat Valenciana com Valencia CF i Elche CF. Curiosament, l’equip il·licità va ser l’últim rival dels xativins en aquesta primera fase i el partit va acabar amb victòria per als del CDX per 1-0.

Amb 33 punts en 20 partits, l’Infantil A del Ciutat de Xàtiva ha quedat per davant de clubs històrics com CD Castellón o CF Gandia, així com d’algunes de les escoles més potents del territori valencià com Alboraya UD o CD Roda. A més, cal destacar el rendiment defensiu de l’equip de la Costera, que sols ha encaixat 14 gols, una xifra que només ha pogut millorar el Valencia CF.

Ara, la competició continua amb la disputa de la Copa de Campions. El primer rival a batre per als xativins serà altre equip de primer nivell com el Villarreal CF, 2n classificat de l’altre grup de la Lliga Autonòmica.

Aquesta segona fase de la lliga consta de quarts de final, semifinals i final. Totes les eliminatòries es disputaran a partit únic al camp del millor classificat.

PABLO ORTS

Director de Comunicación del Ciutat de Xàtiva CFB

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més