Inici Esdeveniments Ontinyent 1931 CF. Homenatge a Bryan, Juanan i Paco Sáez

Ontinyent 1931 CF. Homenatge a Bryan, Juanan i Paco Sáez

per Redacció_Linformador

Els aficionats de l’Ontinyent 1931 CF van tindre la sort de vore dos històrics de l’Ontinyent CF, capitans ambdós, Juanan i Paco Sáez, en els prolegomens de l’encontre. Ells van rebre l’homenatge de l’afició per ser els últims capitans del desaparegut club. Junt a ells, altre valent com Bryan, jugador del CF Clariano que es recupera d’una greu enfermetat, també va rebre l’homenatge del club i dels seus aficionats.

Paco Sáez i Juanan són ja part de l’escut de l’Ontinyent CF i segueix enamorant amb el seu futbol als aficionats de clubs com l’Atzeneta UE i CD Alcoyano. Álex Pascual els va fer entrega d’una camiseta oficial personalitzada amb el seu nom i dorsal. De la mateixa manera, Miguel Ángel Mullor li va fer entrega d’una camiseta oficial a Bryan, jugador cadet del CF Clariano.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més