Inici Actualitat El personal del programa ECOVID finalitza la seua activitat després de més de 100 desinfeccions en espais públics

El personal del programa ECOVID finalitza la seua activitat després de més de 100 desinfeccions en espais públics

per Redacció_Linformador

Els efectius han estat contractats a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació amb una subvenció de 48.412,45 euros obtinguda per l’Ajuntament

Les persones contractades per l’Ajuntament d’Ontinyent amb ajuda del Consell dins el programa ECOVID a la ciutat han finalitzat la seua activitat, després de 6 mesos de treballs de prevenció de la Covid-19. En concret, han estat 4 efectius que van estar contractats amb una subvenció autonòmica de 48.412,45€ i seleccionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Els 2 oficials d’obra i dos peons d’obra durant aquest temps han executat més de 100 actuacions de desinfecció en carrers, parcs, bus urbà i instal·lacions municipals. Així mateix, també han executat accions de senyalització d’esdeveniments públics per garantir el compliment de l’aforament en les activitats organitzades pel consistori.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “la tasca realitzada per aquestes persones ha sigut molt important perquè ens ha ajudat a mitigar i previndre la Covid-19 a la ciutat durant els mesos més durs de la pandèmia”, assenyalava.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més