Inici Esdeveniments «La Bella y la Bestia» arriba aquest diumenge 20 de juny al Gran Teatre de Xàtiva

«La Bella y la Bestia» arriba aquest diumenge 20 de juny al Gran Teatre de Xàtiva

per Redacció_Linformador

Hi haurà doble sessió, a les 17:30 i a les 19:30 hores, i el preu és de cinc euros general i quatre euros amb descomptes

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest diumenge 20 de juny l’espectacle musical familiar «La Bella y la Bestia», a càrrec d’Eventime Producciones, i amb un preu de 5 euros (4 euros amb descomptes).

Serà en una doble sessió (17.30 i 19:30h), amb una renovada adaptació que manté la màgia de la història de Disney i la seua moralitat sobre que la bellesa s’ha de trobar en el cor.

La intenció és transmetre als més menuts, mitjançant el teatre i l’entreteniment, els valors de la història de la Bella i la Bèstia per a despertar la il·lusió d’un món màgic i al mateix temps conscienciar sobre el món real.

La producció ha suposat el treball de més de 20 persones entre aspectes tècnics i artístics, amb composicions musicals pròpies, coreografies originals, disseny de vestuari propi, etc. El treball s’ha dut a terme durant més d’un any, amb les complicacions esdevengudes per la pandèmia, per tal de poder portar endavant un projecte de primer nivell.

Les entrades es poden comprar a través de la web del Gran Teatre, a la web d’Instanticket o a la Casa de la Joventut.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més