Inici Actualitat El Secretari d’Estat d’Educació participarà a la inauguració de la V Setmana Pedagògica d’Ontinyent

El Secretari d’Estat d’Educació participarà a la inauguració de la V Setmana Pedagògica d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

Alejandro Tiana intervindrà telemàticament en l’obertura d’una programació que inclou una mostra de projectes educatius innovadors en temps de Covid

El Secretaria d’Estat d’Educació del Govern d’Espanya, Alejandro Tiana, participarà el proper dilluns en la inauguració de la V Setmana Pedagògica d’Ontinyent. Ho farà de manera telemàtica, dins de l’acte inaugural que tindrà lloc a l’Aula Magna del Campus Universitari i on intervindrà junt a l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el director del Campus d’Ontinyent, José Cantó.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que la participació del Secretari d’Estat d’Educació en l’acte de dilluns “és un fet que constata i ratifica la importància d’esta activitat, a més en un any molt simbòlic on Ontinyent, tot i el context al que s’hem vist, ha seguit sent una ciutat que aposta per l’educació”. En total seran 15 els projectes que formaran part de la programació de la Setmana Pedagògica, que tindrà lloc al Campus Universitari entre els dies 21 i 23 de juny, en aules amb aforament limitat, i sent retransmessa per streaming a través de les xarxes socials municipals.

Borrell explicava que “en un any molt complicat per a l’educació, la comunitat educativa ha demostrat la resiliència i el bon fer durant tot el curs escolar per aconseguir que els centres foren espais segur i lliures de COVID19. En la setmana pedagògica quedarà reflectit tota aquesta feinada en l’educació i com les escoles s’han adaptat a la pandèmia i han fet innovacions pedagògiques que possiblement hagen vingut per a quedar-se. Durant aquestos tres dies s’exposaran tots els projectes educatius durant 20 minuts cada escola per a que siguen una font d’inspiració i col·laboració entre tots els centres d’Ontinyent i la comarca”.

Així, dilluns 21 a les 18 en l’Aula Magna del Campus, després de la inauguració, es mostraran els projectes pedagògics impulsats per l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la posada en marxa del Pla Pedagògic i la MantaEscola, i el projecte de la UV per adaptar les classes. A les 19:00 hores s’exposaran els projectes “Un món d’endevinalles” del col·legi Santa Maria i “Educació Fisica i Esport” del Col·legi La Pureza.

Per al dia 22 estaran els projectes “Cap a mi, cap al món” de l’Ies Pou Clar; “Gamify english clasroom” de l’Ies L’Estació; “els llibres ens reconecten” del Col·legi La Milagrosa; “Inteligencia emocional” del Col·legi La Concepció; “Racó de l’Esport” del CEIP Vte Girones i “Ens acompanyem” del CEIP Carmelo Ripoll.

Ja el 23 de juny a partir de les 18:00 hores serà torn per als projectes” l’Escola digital” del CEIP Bonavista; “Contes que volen” del CEIP Lluis Vives; “Noves tecnologies” del CEE VallBlanca; “Inclusió” del CEIP La Solana i “Viatge en 80 dies” del CEIP Martínez Valls.

Tots aquestos projectes quedaran recollits en un llibre que pròximament es publicarà al voltant dels projectes educatius durant la pandèmia a Ontinyent. El regidor d’Educació tenia paraules d’agraïment “per a la tasca en aquest any de tots els equips docents, alumnat i famílies. Entre totes i tots hem aconseguit un curs presencial en quasi totes les etapes, hem aconseguit que tot i la pandèmia, l’educació no s’haja aturat”, concloïa.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més