Inici Actualitat L’Associació ANIMA rebrà un euro per cada usuari del servei d’aigua que es passe a la factura electrònica en Ontinyent

L’Associació ANIMA rebrà un euro per cada usuari del servei d’aigua que es passe a la factura electrònica en Ontinyent

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament i EGEVASA signen un conveni per reduir l’ús de paper en l’emissió de les factures d’aigua a la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent i l’empresa Egevasa, que gestiona el servei de l’aigua a la ciutat, han signat aquest dijous un conveni per reduir l’ús de paper en l’emissió de les factures d’aigua a la ciutat. Mitjançant aquest conveni, per cada persona usuària, local o comerç que es passe a la factura electrònica, Egevasa donarà 1 euro a l’Ajuntament, que serà destinat a l’Associació contra el Càncer d’Ontinyent, ANIMA. L’acte de signatura del conveni ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’adjunta a Gerencia d’Egevasa, Gloria Fayos, el president d’ANIMA, Lluís Muñoz, així com les regidores Natàlia Enguix i Paula Soler i representants de Global Omnium.

L’alcalde d’Ontinyent destacava que “es tracta d’un acord alineat amb els objectius de l’Ajuntament en matèria de sostenibilitat. Des del Consistori i Egevasa, difondrem aquest projecte per a reduir la petjada de carboni. Tindrem la nostra factura en format digital i gràcies a l’estalvi que es produeix, lluitarem contra el càncer en el municipi”. La campanya per a fomentar l’abandó del rebut de paper pretén reduir el consum de matèries primeres, d’energia, de residus i evitar emissions de CO2 al medi ambient.

Per aquest motiu, la intenció de Egevasa és que bona part dels seus clients, uns 20.000, es passen a la factura electrònica. Aquesta iniciativa beneficiarà a ANIMA, una de les entitats amb més arrelament a la ciutat i que més ajuda presta a famílies que estan passant per aquesta malaltia. Per fomentar l’ús de la factura electrònica “hi haurà publicitat en els mitjans de comunicació per arribar a més gent i s’informarà d’aquesta iniciativa els clients de la ciutat en les cartes que reben fins ara”, tal com han assenyalat durant la signatura.

De fet, el 10% dels abonats de Egevasa ja reben aquest tipus de factures en els seus dispositius mòbils o adreces de correu electrònic. La idea, en paraules de l’empresa, és aconseguir el 50% dels clients, la qual cosa suposaria que prop de 8.000 usuaris es passaren a aquesta mena de rebut. La mesura tindrà una durada d’un any, al llarg de tot aquest 2021, i s´estudia la prorroga fins al 2022.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més