Inici Actualitat L’estadi del Levante UD acull este dissabte l’oposició d’administratiu de la Diputació amb 5.400 aspirants

L’estadi del Levante UD acull este dissabte l’oposició d’administratiu de la Diputació amb 5.400 aspirants

per Redacció_Linformador
  • Les portes del Ciutat de València s’obriran a les 7.45 hores i els més de 5.000 aspirants accediran als sectors que se’ls ha assignat en dos torns i amb les mesures de seguretat anticovid
  • L’exercici començarà a les 9.00 hores i tindrà una duració de 75 minuts, un minut per a cada pregunta de la prova tipus test. El tribunal donarà les instruccions per la megafonia de l’estadi

L’estadi Ciutat de València acull este dissabte l’oposició de la Diputació per a cobrir 35 places d’administratiu. Amb la finalitat de garantir la seguretat i en compliment de les mesures anticovid recomanades per les autoritats sanitàries, l’àrea de Personal de la corporació provincial va arribar a un acord amb el Levante UD perquè les graderies de l’estadi granota es convertisquen en un gran aulari amb capacitat suficient per a les 5.440 persones que s’han inscrit en la prova.

Les portes de l’estadi s’obriran a les 7.45 hores del dissabte perquè la mitat dels aspirants convocats en el primer torn accedisca a l’interior. A les 8.00 entrarà l’altra mitat dels inscrits, quedant tancades les instal·lacions a les 8.30 hores. Tots els aspirants tenen a la seua disposició en el web de la Diputació la informació sobre el sector que els ha sigut assignat, l’hora d’entrada i les portes d’accés, en l’enllaç http://www.dival.es/es/personal/content/convocatorias-en-ejecucion.

En el moment de l’entrada es realitzarà un control de temperatura, i les persones que tinguen més de 37,5 graus seran situades en una zona específica allunyades de la resta d’aspirants, que guardaran entre si l’oportuna distància de seguretat, portaran mascareta i disposaran de dispensadors de gel hidroalcohòlic. A més, cada opositor rebrà una fulla amb instruccions bàsiques i un suport rígid de quatre mil·límetres de gruix per a la plantilla en la qual hauran de marcar-se les respostes de l’exercici tipus test, que serà entregada igualment en accedir a l’estadi.

Una vegada recollit el material, cada aspirant es dirigirà al sector que li ha sigut assignat, on l’equip de voluntaris de la Diputació, compost per 220 persones, s’encarregarà de la ubicació definitiva i de comprovar la identitat de cadascun dels opositors, que haurà de mostrar el document acreditatiu (DNI, passaport o permís de conduir).

Primera prova de l’oposició

La primera prova d’esta oposició lliure de personal administratiu en la Diputació consistix d’un exercici amb 75 preguntes tipus test, cadascuna amb tres possibles respostes i només una d’elles vàlida. Tres errors suposen descomptar una pregunta encertada i les respostes en blanc no penalitzen. L’exercici serà repartit pel personal de la corporació provincial, que s’encarregarà de la logística i de controlar el bon desenvolupament de la prova, i l’examen començarà a les 9.00, amb un temps de resposta de 75 minuts, un minut per cadascuna de les preguntes.

Les instruccions de la prova seran comunicades pel tribunal abans, durant i després de l’exercici per la megafonia de l’estadi, mentre que els videomarcadors indicaran en tot moment el temps restant.

Els aspirants hauran de portar bolígraf de tinta blava o negra per a respondre al qüestionari i no podran abandonar la seua localitat fins que finalitze la prova, a les 10.15 hores. En el moment de l’entrega, els col·laboradors de la Diputació tornaran a comprovar la identitat de l’opositor, abans que l’estadi comence a desallotjar-se de forma ordenada i per sectors per a evitar aglomeracions.

Seguretat i neteja

El contracte d’arrendament entre la Diputació i el Levante UD recull que el club oferirà a més el servei d’assistència mèdica, seguretat i neteja, així com la desinfecció de les instal·lacions abans i després de la prova. La diputada de Personal, Pilar Molina, agraïx la seua col·laboració al Levante UD i es mostra convençuda que el Ciutat de València “és l’espai més segur per a reprendre el pols dels processos d’ocupació pública necessaris en qualsevol institució”.

Una vegada completada esta primera prova, la Diputació haurà de fixar les dates dels altres dos exercicis dels quals consta l’oposició, supervisada per un tribunal compost per funcionaris de la institució. En paral·lel, la corporació té en marxa un altre procés per a cobrir 14 places d’administratiu per concurs oposició que es troba a l’espera de comunicar la data per al primer exercici.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més