Inici Actualitat L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins coordina un dispositiu especial per a la Nit de Sant Joan al Riu Nou

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins coordina un dispositiu especial per a la Nit de Sant Joan al Riu Nou

per Redacció_Linformador

El dispositiu vetlarà per la seguretat perquè no es produïsquen aglomeracions de persones en el riu i existisca un comportament exemplar de la ciutadania

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va celebrar ahir una reunió de coordinació amb el Cap de la Policia Local per al dispositiu que es durà a terme amb motiu de la nit de Sant Joan al municipi, que serà el 23 de juny. El dispositiu estarà coordinat per Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil. El regidor de Seguretat, Pepe Garrigós, ha informat que igual que l’any passat i per motiu de la COVID-19, des de l’Ajuntament es fa una crida a tota la ciutadania perquè “no hi haja visita massiva al Riu Nou en la nit de Sant Joan”. Per aquesta raó, el dispositiu vetlarà per la seguretat perquè “no es produïsquen aglomeracions de persones en el nostre Riu, i existisca un comportament exemplar com ja va ocórrer en 2020”, ha indicat l’edil.

Finalment, Garrigós espera que el pròxim estiu ja es puga gaudir d’aquesta popular festa de la nit de Sant Joan en el nostre Riu Nou.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més