Inici Esdeveniments El ballet estatal rus arriba aquest diumenge a Xàtiva amb la representació de l’espectacle «Giselle»

El ballet estatal rus arriba aquest diumenge a Xàtiva amb la representació de l’espectacle «Giselle»

per Redacció_Linformador

La cita tindrà lloc a les 18:30 hores i comptarà amb música en directe a càrrec de la Simfònica Acadèmia de Sant Vicent del Raspeig

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest diumenge 27 de juny l’espectacle de ballet clàssic «Giselle», a càrrec del Ballet Estatal rus i amb la participació en directe de l’orquestra Simfònica de l’Acadèmia de Sant Vicent del Raspeig.

La cita tindrà lloc a les 18:30 hores i es desenvoluparà en dos actes, de cinquanta minuts, amb un descans de deu minuts entre ambdós. El director artístic és Vyacheslav Mikhailovich Gordeev i la coreografia de la representació és obra de Marius Petipa, mentre que la música està creada per Adolphe Adam. El disseny dels decorats és d’Igor Negni i el disseny del vestuari de Tatiana Tulubieva.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més