Inici Actualitat L’escriptor i investigador Àlex Martín rebrà el premi “Ontinyent Negre 2021”

L’escriptor i investigador Àlex Martín rebrà el premi “Ontinyent Negre 2021”

per Redacció_Linformador

El guardó forma part del VI Cicle de Cinema i Novel·la Negra, que reprèn aquest divendres la programació amb una xerrada amb Joan Carles Ventura

L’escriptor i investigador Àlex Martín rebrà aquest dissabte 26 de juny el premi “Ontinyent Negre 2021” en reconeixement a la seua trajectòria, especialment a la seua faceta com a investigador i analista del gènere negre i policíac en la literatura i crític literari. El premi forma part del VI Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent, impulsada per l’Ajuntament, el Club de Lectura i el Cine Club Utiye.

L’acte tindrà lloc el dissabte 26 de juny al Palau de la Vila. La programació, no obstant, es reprèn aquest divendres 25 amb la xerrada “Camins Dubtosos”, que comptarà amb la presència de l’escriptor Joan Carles Ventura. La presentació correrà a càrrec d’Àlex Martín, qui rebrà a l’endemà el guardó d’aquesta edició.

Els regidors de Cultura, Alejandro Borrell i de Biblioteques  i Museus, Ferran Gandia, animaven a la ciutadania a acostar-se aquest divendres i dissabte al Palau de la Vila per “gaudir d’un cap de setmana cultural on podrem parlar sobre literatura i posar en valor la cultura, que tant ha sofrit durant la pandèmia”, exposaven.

El VI Cicle conclourà la seua programació el diumenge 27 al Teatre Echegaray amb la representació “Miedo” del cantautor Albert Pla, amb música d’Albert Refree. Les entrades es poden comprar per avançat a la web de Caixa Ontinyent (www.caixaontinyent.es), a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o 1hora abans en taquilla.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més