Inici Actualitat Ontinyent inicia un taller d’empoderament per a dones víctimes de violència de gènere

Ontinyent inicia un taller d’empoderament per a dones víctimes de violència de gènere

per Redacció_Linformador

Tindrà lloc del 30 de juny al 29 de setembre i abordarà qüestions com la simetria en les relacions, el disseny del projecte vital o les respostes a situacions de conflicte

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat un taller d’empoderament per a dones víctimes de violència de gènere, que començarà el proper dimarts 30 de juny i es desenvoluparà en 8 sessions de 30 de juny fins el 29 de setembre, per a un total de 30 hores de formació que s’impartiran en instal·lacions municipals.

El programa “Processos d’Empoderament a les Dones”, dirigit per la psicòloga i experta en violència de gènere Coto Talens, s’adreça a dones del municipi,  que viuen o han viscut exposades a relacions de màxima toxicitat i que persegueixen un projecte vital ple, lliure de violències i en armonia amb el seu entorn.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, destacava l’interès d’una activitat “que ajudarà a les dones a superar les situacions de violència viscudes, a fomentar la seua autoestima i a conèixer-se més i treballar les seues potencialitats, possibilitant un espai de relació capaç d’oferir-les el suport i l’acompanyament necessari als diferents processos d’empoderament que es puguen generar al grup”, assenyalava.

El taller abordarà qüestions com la simetria a les relacions, el disseny del projecte vital o les respostes a situacions de conflicte. L’enfocament metodològic actiu permetrà combinar els exercicis pràctics amb reflexions teòriques, a partir de les experiències vitals.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més