Inici Actualitat L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins rep als deu estudiants de les beques “Endavant”

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins rep als deu estudiants de les beques “Endavant”

per Redacció_Linformador

Els joves becats desenvoluparan el seu treball en diferents àrees del consistori municipal durant els mesos de juliol i agost

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut aquest matí als 10 estudiants que han estat seleccionats per a realitzar pràctiques formatives de les Beques Endavant. Així doncs, durant els mesos de juliol i agost, els becats podran desenvolupar el seu treball en diferents àrees del consistori municipal com l’escola d’estiu, la biblioteca o l’Espai Jove, entre d’altres i rebran una remuneració de 600 euros mensuals.

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero i el regidor de Personal, Pepe Garrigós, han dedicat unes paraules de benvinguda als deu seleccionats i han destacat que malgrat que “encara estan cursant els seus estudis, aquesta experiència els servirà com a primera presa de contacte amb el món laboral i esperem que siga profitosa i beneficiosa per a totes i tots”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més