Inici Actualitat Ontinyent obri una nova convocatòria de les ajudes a elaboració de catàlegs per seguir donant suport a les empreses davant la pandèmia

Ontinyent obri una nova convocatòria de les ajudes a elaboració de catàlegs per seguir donant suport a les empreses davant la pandèmia

per Redacció_Linformador

Pablo Úbeda destaca la importància “de continuar donant suport a les empreses com a generadores d’ocupació i riquesa a la ciutat”

L’Ajuntament d’Ontinyent obrirà aquest dijous 1 de juliol una nova convocatòria de la seua línia d’ajudes per a empreses locals d’elaboració de catàlegs. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importància “de continuar donant suport a les empreses en un període important per pal·liar els efectes de la pandèmia. Un moment on, a banda dels esforços extraordinaris que hem vingut aplicant de manera específica com el pla “Tornem Junts”, volem seguir ajudant a les empreses locals en accions que veníem impulsant per ajudar-les, perquè el foment de l’activitat econòmica genera ocupació i és positiu per a tota la ciutat”, destacava.

El termini per afegir-se a esta nova convocatòria d’ajudes a l’elaboració de catàlegs impresos i electrònics i altres ferramentes de comercialització i màrqueting començarà el 1 de juliol finalitzarà el 15 de juliol. L’import de la subvenció podrà arribar fins el 75% dels costos subvencionables i l’import màxim de l’ajuda no superarà els 3.000 euros per beneficiari. La concessió de les ajudes comptarà amb una dotació pressupostària de 30.000 euros.

Entre els criteris que es valoren es troba que la persona sol·licitant no haja sigut mai beneficiària d’aquestes ajudes; antiguitat de l’empresa; que la persona sol·licitant siga treballadora autònoma per compte propi; que almenys el 50% de la despesa objecte de subvenció es realitze en una empresa radicada a Ontinyent; o que l’ajuda sol·licitada incloga despeses de confecció de catàlegs i despeses de publicitat. Les sol·licituds podran presentar-se de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ontinyent, accessible a través de la web www.ontinyent.es, on es pot trobar més informació en l’apartat “Ajuntament/Àrees/Promoció Econòmica”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més