Inici Actualitat La xativina María Beltrán, subcampiona d’Espanya en l’Open Nacional Promeses FITKID

La xativina María Beltrán, subcampiona d’Espanya en l’Open Nacional Promeses FITKID

per Redacció_Linformador

El passat cap de setmana es va celebrar a Benidorm el *OPEN NACIONAL PROMESES *FITKID on van assistir més de 600 participants, entre els quals va destacar María Beltrán Pérez de Xàtiva, de 14 anys i estudiant de 2n ESO.
En la categoria IF VI PROMESES B, es va posicionar com a subcampiona d’Espanya en la part individual; i en la Categoria SMALL II, com a campiona d’Espanya al costat de les seues companyes de grup, els qui representaran a Espanya en el pròxim campionat d’Europa.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més