Inici Actualitat 194 persones visiten el Pou Clar en el primer dia del sistema de reserves per protegir el paratge

194 persones visiten el Pou Clar en el primer dia del sistema de reserves per protegir el paratge

per Redacció_Linformador

Sayo Gandia destaca l’absència d’incidències en l’ús de l’aplicació, a la qual ja s’han donat d’alta prop de 500 persones

El primer dia de funcionament del sistema de reserves per protegir el paratge del Pou Clar ha registrat un total de 194 sol·licituds de persones que han pogut accedir fàcilment i sense incidències. D’estes persones, 89 han demanat la reserva per a tot el dia (de 9:00 a 20:00 hores), 58 al torn de matí (de 9:00 a 14:00 hores) i 47 de vesprada (de 14:00 a 20:00 hores). La majoria de les persones visitants hui són residents a Ontinyent (123). Cal recordar que per protegir el paratge i millorar la seguretat, s’ha establert un aforament màxim simultani d’aproximadament 300 persones.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, destacava que “més enllà de fer una valoració de l’afluència, per a la que encara és prompte, sí que podem destacar el bon funcionament de la web de reserves, que està funcionant perfectament i sense incidències. A dia de hui ja tenim prop de 500 persones registrades, de les que prop del 70% són d’Ontinyent, i les impressions que ens estan arribant sobre el funcionament de la plataforma són molt positives”, assenyalava.

Per accedir, cada persona usuària ha d’haver-se donat d’alta al sistema en www.reservespouclar.es, facilitant correu electrònic, nom i cognoms i DNI. En accedir al Pou Clar pel control d’accés situat al Pou dels Cavalls (al final del camí procedent del poliesportiu per la Senda de l’Alba) els i les visitants s’han d’adreçar a la persona en torn al servei de vigilància. Una volta allí, la persona que ha fet la reserva per a fins a 5 persones ha d’ensenyar el DNI o l’entrada, impresa o al telèfon mòbil. Aquest control, a més, serà d’utilitat per a tasques de control davant possibles incidències vinculades a la covid-19.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Ontinyent ha disposat com a zona d’estacionament els pàrkings de la piscina coberta i el poliesportiu, des d’on, a més d’accedir a peu i en bicicleta al Pou Clar, es pot fer ús del servei municipal d’autobús gratuït que funcionarà els caps de setmana de juliol i agost fins al paratge. Aquest servei començarà a funcionar aquest dissabte, amb eixida des del Poliesportiu a les 10:00h, 13:20h, 17:00h i 19:50h. Des del Pou Clar, eixirà a les 10:10h, 13:30h, 17:10h i 20:00h.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més