Inici Actualitat L’escoleta d’estiu municipal de Canals obri les portes a la sostenibilitat

L’escoleta d’estiu municipal de Canals obri les portes a la sostenibilitat

per Redacció_Linformador

El pròxim dilluns 5 de juliol els xiquets i xiquetes de la població gaudiran d’un mes  diferent amb l’obertura de l’escoleta municipal dedicada aquest any a la sostenibilitat.

Sota el lema “La colla 3.S=SOS-teni-bili-tat” l’Ajuntament de Canals vol inculcar als més menuts la importància de salvar el planeta. Totes les activitats que realitzaran estaran relaciones amb aquest lema destacant entre altres, el taller de reciclatge. A més, també podran gaudir d’activitats a l’aire lliure i aquàtiques que es duran a terme a la piscina municipal.

Com els darrers anys, ha estat un èxit de participació entre els més menuts de 3 a 12 anys. Una de les particularitats principals és la inclusivitat de l’escoleta que dóna l’oportunitat de participar a tots els xiquets i xiquetes de la població.

Des de l’Ajuntament de Canals volen agrair la fidelització de les famílies que any rere any confien i participen en esta iniciativa.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més