Inici Actualitat Ontinyent impulsa la Compra Pública Innovadora en la ciutat amb una jornada formativa

Ontinyent impulsa la Compra Pública Innovadora en la ciutat amb una jornada formativa

per Redacció_Linformador

Juan Pablo Úbeda destaca la voluntat del Govern municipal de fomentar la innovació a través de la col·laboració públic-privada “per al futur de la ciutat i la comarca”

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria de Promoció Econòmica apropa la Compra Pública Innovadora a les empreses de la ciutat amb la jornada formativa “Innovem”. La jornada que tindrà lloc aquest dimarts 6 de juliol al Coworking-Soterrani de les idees  tindrà com objectiu explicar com funciona aquesta eina, com pot repercutir al teixit empresarial i com es poden posar en marxa projectes de col·laboració públic-privada que milloren la vida de la ciutadania.

El regidor de l’àrea, Juan Pablo Úbeda, explicava que “des del Govern d’Ontinyent sempre hem fomentat la innovació a través de la col·laboració públic-privada perquè entenem que és clau per al futur de la ciutat i de la comarca”. En aquest sentit, la jornada comptarà amb la participació de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el president d’INNOVALL, Rafael Pla i el president de Tantum Consultores, Juan Llobell.

Així mateix, la tècnica en compra pública d’innovació de Tantum Consultores, Andrea Cubells, explicarà com afrontar les necessitats i com impulsar la compra pública innovadora a nivell local. Per altra banda, Yolanda Cárcel de l’Agència Valenciana de la Innovació de la Generalitat Valenciana, exposarà els instruments de suport a les entitats locals en CPI.

Les persones interessades en participar presencialment hauran d’inscriure’s a través de la següent formulari: https://bit.ly/3yc8IQ7. Tot i això, la jornada es retransmetrà en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent per poder arribar al major nombre d’empreses possibles.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més