Inici Actualitat L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins aposta per impulsar la cultura aquest estiu

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins aposta per impulsar la cultura aquest estiu

per Redacció_Linformador

Des de la Regidoria de Cultura s’han organitzat concerts i cinema

La La Regidoria de Cultura de l’Alcúdia de Crespins pretén impulsar la cultura local aquest mes de juliol amb diversos esdeveniments com la realització de concerts i cinema d’estiu.

L’agenda d’actes començarà el 9 de juliol amb la projecció de la pel·lícula “Una Jaula de Grillos” programada per a les 22 hores al pati del CEIP Públic la Sénia. Aquesta vetlada inclourà abans de la projecció un espectacle de la mà de Drag Divax. D’altra banda, el Cinema d’Estiu tornarà a tindre lloc el dia 30 de juliol amb el film “Pride”.

Tanmateix a l’agenda de juliol també s’ha contemplat donar suport al talent local. Per aquesta raó, el 16 de juliol, Clara Yeromenko, veïna del municipi, oferirà un concert gratuït per a tota la localitat que tindrà lloc a la plaça Teodor Llorente a les 22.30 hores. Segons ha manifestat la regidora de Cultura, Amparo Albalat, un dels eixos de la proposta “és donar valor a la gent que emprén iniciatives pel poble i que durant tota la legislatura la gestió ajude a fer visible que, a l’Alcúdia de Crespins, destaquen les propostes culturals”.

L’accés al cinema d’estiu serà gratuït, amb l’únic requisit d’haver recollit les entrades disponibles a la Biblioteca de 16 a 20 hores. “Tenim un aforament limitat per la situació actual, però també hem contemplat que la cultura és per a totes les persones. No podria ser d’altra forma”, ha raonat la regidora de Cultura.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més