Inici Actualitat Ontinyent i Creu Roja col·laboren en una Escola d’Acollida per afavorir la integració dels immigrants

Ontinyent i Creu Roja col·laboren en una Escola d’Acollida per afavorir la integració dels immigrants

per Redacció_Linformador

Les persones nouvingudes aprenen qüestions relacionades amb la llengua, costums, història o lleis d’Espanya i la Comunitat Valenciana

Ontinyent ha posat en marxa aquest mes de juliol una nova edició de la seua  “Escola d’Acollida” per afavorir la integració dels immigrants que arriben a la ciutat. El programa, posat en marxa per l’Ajuntament als últims anys i articulat amb el suport de la Generalitat Valenciana, es fa per primera volta en col·laboració amb Creu Roja Ontinyent, qui s’encarrega de la formació, que es durà a terme durant els propers mesos a la Casa de Cultura.

La regidora de Cooperació, Katty Ushiña, explicava que “es tracta d’una ferramenta amb la que volem afavorir la integració i convivència completa dels immigrants que arriben a Ontinyent, tot impulsant una major diversitat cultural i social a la ciutat”, manifestava. l curs consta de 40 hores lectives, i a través del mateix els participants poden aprendre qüestions repartides en quatre àrees: idioma (castella i valencià); història de la Unió Europea, Espanya i la Comunitat Valenciana; legislació bàsica i informació pràctica.

La formació, per a un màxim de 30 persones, s’imparteix en horari de 10 a 12 hores a la Casa de Cultura, començant a juliol i agost per la formació en les llengües oficials. Les persones interessades que no estiguen participant poden ampliar la informació al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament o a la seu de Creu Roja Ontinyent.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més