Inici Actualitat L’Alcalde d’Ontinyent felicita les voluntàries contra el foc que rescataren els joves accidentats

L’Alcalde d’Ontinyent felicita les voluntàries contra el foc que rescataren els joves accidentats

per Redacció_Linformador
Inma Sempere i Lola Belda van traslladar els joves a un lloc segur, van donar l’avis que va mobilitzar el dispositiu antiincendis i van guiar als bombers al lloc dels fets

L’Alcalde d’Ontinyent d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, felicitava aquest matí a l’Ajuntament a Inma Sempere i Lola Belda, les voluntàries del programa municipal “Ontinyent contra el Foc” que van rescatar i evacuar els dos joves que anaven al vehicle accidentat aquest dilluns de vesprada al Camí de Gamellons, entre els termes d’Ontinyent i Fontanars dels Alforins.

El succés va provocar un foc al vehicle que al seu torn va originar un incendi forestal a la zona, per extingir el qual es van mobilitzar nombrosos mitjans aeris i efectius de bombers. Les voluntàries, després de traure als joves del barranc en perill d’incendi on s’hi trobaven i de traslladar-los a un lloc segur, van avisar al 112 perquè es mobilitzara el dispositiu antiincendis i van guiar als bombers fins al lloc dels fets.

Les dues voluntàries departien amb el primer edil a la Plaça Major, on s’havien reunit companys i companyes del voluntariat per sumar-se a les felicitacions i mostres d’agraïment per la seua actuació. També estaven presents la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, i el regidor de Seguretat, Pepe Gandia, que ahir de vesprada també es desplaçaven al lloc de l’incendi. Tots dos coincidien amb l’Alcalde en destacar l’acció de les voluntàries com “una mostra de la important tasca del voluntariat forestal per evitar que, quan es produeix una desgràcia, les conseqüències puguen ser majors o molt majors”.

Tant el primer edil com els regidors també agraïen la ràpida reacció dels efectius que van participar en l’extinció del foc, que es va produir només un dia després del 27 aniversari de l’incendi que en 1994 va cremar gran part de la massa forestal d’Ontinyent i La Vall d’Albaida, i que en aquest vas va poder ser controlat a temps.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més