Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins implanta nova senyalització informativa als seus carrers

L’Alcúdia de Crespins implanta nova senyalització informativa als seus carrers

per Redacció_Linformador

L’objectiu de l’àrea de Seguretat Ciutadana és facilitar l’accessibilitat  als edificis públics i millorar la mobilitat dels ciutadans i visitants

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa la primera fase d’implantació d’una nova senyalització informativa als seus carrers que té com a objectiu facilitar l’accessibilitat i la mobilitat dels ciutadans i visitants a tots els edificis públics.

En aquest sentit, ja s’han instal·lat en la via pública una part dels cartells que senyalitzen aquests espais d’una forma unificada i amb una mateixa nomenclatura.

L’edil de l’àrea i vicealcalde, Pepe Garrigós, juntament amb el cap de la Policia Local, Carlos Lopez i el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparros, han manifestat que es tracta d’una assignatura pendent des de fa molts anys i que és el principi “d’una iniciativa que aposta per la seguretat viària i la informació de tots els edificis públics de la localitat, per millorar la qualitat de vida de conductors i vianants”.

Ara, des de la regidoria, s’ha iniciat “aquesta nova manera de treballar en matèria de senyals informatius en la localitat, encara que és només el principi, amb la qual pretenem continuar estudiant les zones més transitades per a aplicar aquesta novetat quant a senyalització”, ha conclòs Garrigós.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més