Inici Actualitat L’Escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyent presenta la nova equipació per a la temporada 21/22

L’Escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyent presenta la nova equipació per a la temporada 21/22

per Redacció_Linformador

Hui s’ha presentat al Camp de la Puríssima la nova equipació de l’Escola del CD EB Ontinyent, després de quatre anys sense renovar-la. El nou disseny s’ha inspirat en el, també, recent escud de l’escola, encara que continua sent la primera equipació de color blanc la samarreta i, el pantaló i les calçes de color negres; i per a la segona equipació, la samareta, també continua sent roja, però el pantaló i les calçes han passat de ser negres a roges.

Cap destacar que la nova equipació de l’escola está patrocinada per Kapitalia (logo ubicat en la part davantera i superior de la camiseta), Mila Rosa SA (logo ubicat en la part davantera i inferior de la camiseta), Dusmel App (logo ubicat en la part posteior i superior de la camiseta), Grupo DYC Servicios y Control (logo ubicat en la part posterior i inferior de la camiseta), Caixa Ontinyent (logo ubicat en la mànega dreta), Fenie Energia Visdeltex (logo ubicat en la mànega esquerra), Innova dental (logo ubicat en la part davantera i la cama dreta del pantaló), i l’Ajuntament d’Ontinyent (logo ubicat en la part davantera, superior i a la dreta).

Com a novetat la equipació inclou l’escud del Vilarreal CF (que està ubicat damunt del logo de Caixa Ontinyent, és a dir, en la mànega dreta) i també s’inclou el nou l’escud de CD EB Ontinyent (ubicat en la part davantera, superior i esquerra), que ha canviat totalment, sent el principal canvi que ha passat de nombrar-se FEBO a ser CD EB Ontinyent.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més