Inici Actualitat Canals ràdio i l’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats reben una subvenció pel foment del valencià

Canals ràdio i l’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats reben una subvenció pel foment del valencià

per Redacció_Linformador

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua (A.V.L) ha concebut la subvenció per l’ús del valencià a l’emissora de ràdio municipal “Canals ràdio” i a “l’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats” (A.F.C.A) amb una dotació de 2.099,46 € i 572,06 € respectivament.

Aquesta subvenció s’adjudica a aquelles emissores locals de ràdio, revistes d’investigació i revistes de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal que fomenten l’ús del valencià.

L’emissora municipal “Canals ràdio” compta amb més del 90% de la seua graella en valencià. Des de programes musicals, viatgers, poètics, cinematogràfics, dedicatòries d’igualtat, i d’informatius diaris entre d’altres.

El “Magazim Fotogràfic” de l’A.F.C.A de Canals, escrit íntegrament en valencià, mostra les activitats que realitzen, cada trimestre, l’associació, així com articles d’opinió, tutorials específics de diverses tècniques i exposicions fotogràfiques, entre d’altres. Aquesta revista es reparteix entre els socis, associacions i en alguns punts de Canals com el centre cultural Ca Don José.

Aquest reconeixement impulsa l’us de la llengua en els mitjans més tradicionals de divulgació, apropant-la diàriament a la població.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més