Inici Actualitat El cinema i la música protagonitzen el primer cap de setmana de “Cultura de Barri”

El cinema i la música protagonitzen el primer cap de setmana de “Cultura de Barri”

per Redacció_Linformador

Àlex Borrell anima a la ciutadania a gaudir d’una programació treballada amb les associacions locals

El cinema i la música són els protagonistes del primer cap de setmana de la programació de “Cultura de barri”, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar la cultura als carrers de tots els barris amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals. La programació d’aquest estiu tindrà lloc en més d’una desena d’espais escènics a l’aire lliure i inclou música, dansa, cinema, poesia o contacontes.

Així, la programació comença aquest dijous 8 de juliol amb el cinema a la fresca al pati del col·legi Vicent Gironés amb la pel·lícula “La Boda de Rosa” a partir de les 22:00h.  El divendres 9 de juliol s’estrenarà els concerts de l’Estiu Musical que organitza l’Agrupació Musical d’Ontinyent. Ho farà amb  amb el concert de la banda jove i sénior de l’Agrupació Musical d’Ontinyent a la Plaça de la Coronació a partir de les 23:00h.

Pel que fa al dissabte 10 de juliol, la Plaça de l’Ajuntament acollirà el concert del 75 aniversari de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent a partir de les 22:30h. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a gaudir del primer cap de setmana d’una programació que és el resultat “d’un esforç conjunt de l’Ajuntament i les associacions locals, per a tornar a traure la cultura al carrer”.

La programació del primer cap de setmana conclourà el diumenge 11 de juliol al Teatre Echegaray amb el musical “Alicia en el Musical de les Meravelles” a partir de les 19:00h. Les persones interessades poden adquirir les seues entrades amb un preu de 8€ a la web www.caixaontinyent.es, a la Casa Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla una hora abans de l’inici de l’espectacle.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més