Inici Actualitat El Festival Ontijazz aposta pels grups valencians a la seua XIII edició

El Festival Ontijazz aposta pels grups valencians a la seua XIII edició

per Redacció_Linformador

Els grups “Dixieland” i la jove Big Band Sedajazz actuaran als concerts inclosos dins la programació de “Cultura de Barri”

El XIII Festival Ontijazz d’Ontinyent apostarà enguany per donar suport a grups valencians davant els efectes de la pandèmia. El festival, que tindrà lloc a la Plaça Concepció els dies 22 i 29 de juliol, s’inclou a la programació de “Cultura de barri” i és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’acadèmia de música Ad Libitum, comptant amb la col·laboració d’un grup d’hostalers (Roma, Wait, Taulell i Tinell de Calabuig) i retent homenatge a qui va ser l’impulsor del festival, Luis Martínez.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “es tracta d’un projecte cultural molt interessant amb el qual donem suport a l’hostaleria, donar a conèixer el jazz al públic en general i posem en valor el treball d’entitats que potencien la cultura a la ciutat, sempre de manera segura i complint amb totes les mesures de seguretat establertes. La ciutadania podrà gaudir de les actuacions acudint directament als concerts a les 23:30 hores o aprofitar i gaudir dels sopars que organitzen els hostelers participants, amb menús especials”, assenyalava.

Des d’Ad Libitum, Lluís Muñoz explicava que tot i comptar amb oferiments de grups d’altres llocs Espanya “enguany hem decidir apostar per grups valencians, als que volem donar suport després de tot allò que estem passant amb la pandèmia, grups que a més són de molta qualitat”.

Així, el 22 de juliol es comptarà amb la participació de Dixieland, una formació de 7 músics que aposta per un estil que tetrau a la música jazz dels anys 30 i 40; i el 29 de juliol serà torn per a la Jove Big Band Sedajazz, impulsada pel conegut músic Latino Blanco, conformada per un grup de 20 joves músics de gran talent que acaben de gravar el seu segon disc.

El fill de l’homenatjat, Luis Martínez, parlava en representació dels hostelers participants per explicar que els menús que es serviran a la plaça prèviament als concerts també compliran amb totes les mesures de seguretat

tant en la distància entre taules, el personal com en el propi menjar, i avançava que “no va a ser un sopar a l’ús”, sinó que s’apostarà per donar valor afegit als plats elaborats de manera conjunta per les quatre empreses a partir de productes locals i de qualitat.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més