Inici Actualitat L’àrea Serveis Socials de l’Alcúdia de Crespins posa en marxa un Taller d’autoestima

L’àrea Serveis Socials de l’Alcúdia de Crespins posa en marxa un Taller d’autoestima

per Redacció_Linformador

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa un Taller d’autoestima per tal d’ajudar els i les participants a identificar i potenciar la seua autoestima per a viure d’una manera més integrada i plena.

L’activitat, dirigida per l’Educadora Social del municipi, es va realitzar el passat divendres i van participar un grup de persones concretes que, després d’haver treballat amb elles altres aspectes, es va veure la necessitat de fer una activitat d’aquestes característiques.

Després de l’activitat, van gaudir d’un esmorzar on van poder seguir conversant i passar una bona estona.

Finalment, d’aquesta iniciativa es conclou, segons ha explicat l’Educadora, la necessitat “de continuar desenvolupant iniciatives d’aquest tipus perquè l’autoestima és la visió més profunda que tenim de nosaltres mateixa, per això la importància de treballar-la”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més