Inici Actualitat Nova sessió del cinema d’estiu a Canals

Nova sessió del cinema d’estiu a Canals

per Redacció_Linformador

Aquest dijous 8 de juliol en el pati CEIP Calitxe III, el poble de Canals gaudirà una setmana més del millor CINEMA EN FEMENÍ amb una nova entrega de la pel·lícula francesa “Retrato de una mujer en llamas” de la directora Céline Sciamma.

La història té lloc a França a 1770. Marianne és una pintora que rep un encàrrec d’una comtessa que consisteix a realitzar el retrat de noces de la seua filla Héloïse. Però l’obsessió de Marianne per Héloïse anirà en augment a poc a poc.

La directora i guionista francesa Céline Sciamma és una ferma defensora dels drets LGTBI i sobretot està molt interessada per la identitat de gènere entre les xiquetes en període de creixement., tema central de la majoria dels seus treballs.

“Retrato de una mujer en llamas” va estar nominada a la Palma d’Or al Festival de Cannes en 2019 i va ser guardonada amb el premi al millor guió.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals juntament al Club de Lectura de Canals animen a la població a acudir una setmana més a aquest event cultural i disfrutar junts d’una bona vetlada de cinema d’estiu.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més