Inici Actualitat Ontinyent distribuirà fins a 15.000 euros en ajudes a transport per a alumnat universitari, de FP i Ensenyaments Especials

Ontinyent distribuirà fins a 15.000 euros en ajudes a transport per a alumnat universitari, de FP i Ensenyaments Especials

per Redacció_Linformador

Óscar Borrell destaca la importància de facilitar al màxim l’accés del jovent a la formació acadèmica en totes les seues vessants

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert una nova convocatòria d’ajudes al transport per a l’alumnat a alumnat universitari, de FP i Ensenyaments Especials, amb una dotació de fins a 15.000 euros. Es tracta d’una iniciativa amb la que el regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que aquesta convocatòria “respon a la voluntat del Govern d’Ontinyent de facilitar al màxim l’accés dels i les joves a la formació acadèmica en totes les seues vessants”, manifestava.

Borrell afegia que es tracta de la cinquena edició consecutiva d’unes ajudes “que han anat creixent i ampliant-se, ja que en principi vam pressupostar 6.000 euros i les ajudes eren exclusivament per a alumnat universitari, i ara comptem amb més del doble de dotació pressupostària i arribem també a altres tipus de formació”.

Així, des del passat dia 1 i fins al 15 de juliol l’estudiantat menor de 30 anys i empadronat a Ontinyent des d’almenys 24 mesos, pot sol·licitar ajuda per fer front a despeses de desplaçament derivades de la realització d’estudis universitaris, de Formació Professional i d’Ensenyaments de Règim Especial en tots els centres de secundària, de música i dansa, i de les universitats que integren el Sistema Educatiu i Universitari Valencià, així com els seus centres adscrits, situats fora del terme municipal d’Ontinyent.

L’adjudicació d’aquestes ajudes es realitzarà en règim de concurrència competitiva, i l’alumnat haurà d’acreditar estar matriculat durant el curs escolar en almenys el 50% del curs lectiu en qualsevol ensenyament universitari fóra d’Ontinyent. L’ajuda que es concedirà a cada sol·licitant és de 100 euros, fins a esgotar el crèdit disponible. Tant la instància com la informació necessària sobre aquestes ajudes es podran trobar en el departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent i en la pròpia web municipal.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més