Inici Actualitat La diputada Dolors Gimeno es reunix amb el coordinador de pilota valenciana, Sebastià Giner

La diputada Dolors Gimeno es reunix amb el coordinador de pilota valenciana, Sebastià Giner

per Redacció_Linformador

La diputada de Normalització Lingüística de la Diputació de València, Dolors Gimeno, s’ha reunit amb el coordinador de pilota valenciana de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Sebastià Giner, per analitzar les possibles vies de col·laboració entres les dues administracions en matèria de normalització lingüística i pilota valenciana. La diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, ha explicat que “estudiem una línia de col·laboració per promocionar el joc de la pilota i de la nostra llengua”.

Cal recordar que la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha desenvolupat el projecte ‘Parlem de Pilota’, una carpeta amb quatre il·lustracions temàtiques: el trinquet, el carrer, tipus de jugadors i tipus de colps, que mostren la riquesa lèxica de l’esport dels valencians i les valencianes. El projecte es complementa amb un web (parlemdepilota.dival.es) on les persones usuàries podran descobrir més informació dels termes. La Diputació de València té la intenció de completar el projecte amb nous materials.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més